ΓΑΡΔΙΚΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τελευταίο τεύχος


  Στατιστικά Φωτογραφιών

Συνολικά

Φωτογραφίες: 3845
Άλμπουμς: 39
Σχόλια: 993
Προβολές: 1811309
Ψήφοι 2001

Αρχική
Τελευταία Νέα - Εκδηλώσεις
Ο καλός Γαρδικιώτης... Εκτύπωση E-mail
Τα νέα μας
Γράφει ο/η SainT   
31.05.13

Κάθε καλός Γαρδικιώτης που σέβεται και αγαπάει τον τόπο του, αποφασίζει και πηγαίνει στο χωριό πριν έλθει το καλοκαίρι. Έτσι και εμείς, βρεθήκαμε χτες (30/5) στο Γαρδίκι για μια γρήγορη επίσκεψη – σύντομο προσκύνημα!


Ο καιρός ήταν μάλλον καλός. Φυσούσε ένα δυνατό αεράκι, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν λαμπερή ημέρα. Άνετα καθόσουνα στην πλατεία.

Είχα τη χαρά και την ατυχία να διαπιστώσω δύο γεγονότα, τα οποία σας μεταφέρω, για να μοιραστούμε μαζί τα συναισθήματα.

Πρώτον, είδα ότι το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο προχωρά στην ανακατασκευή της στέγης του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Γαρδικίου. Ήδη γίνονται εργασίες στη στέγη του Ιερού Ναού (φεύγει η παλαιά πέτρινη σκεπή και σταδιακά θα αντικατασταθεί με νέα πέτρινη), ενώ θα αλλάξει η πέτρα στο καμπαναριό και στο χαγιάτι μπροστά από την κεντρική είσοδο της Εκκλησίας.

Εξαιρετική κίνηση, την οποία συγχαίρουμε ολόθερμα σαν gardiki.net και ελπίζω ότι όλοι οι αναγνώστες της ιστοσελίδας αλλά και οι συγχωριανοί μας, θα ανταποκριθούμε άμεσα σε αυτό το μεγάλο έργο, τόσο οικονομικά (προσφέροντας ο καθένας αυτό που μπορεί), αλλά και επικοινωνιακά (ενημερώνοντας και τους υπόλοιπους συγχωριανούς μας σχετικά με την ανακατασκευή της στέγης της Εκκλησίας της Παναγίας).

Το δεύτερο, το οποίο μου προκάλεσε συναισθήματα θλίψης, ήταν ότι ένα μεγάλο κομμάτι από το γεροΠλάτανο της πλατείας μας έσπασε, προφανώς από τις καιρικές συνθήκες οι οποίες αυτό το χειμώνα επικράτησαν στο χωριό μας. Τα απομεινάρια του δέντρου είναι ακόμα στο χώρο της πλατείας (που είναι η δημοτική αρχή οεο;) και σε καμία περίπτωση δεν αρμόζει αυτό στο χωριό μας.

Εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλους. Με υγεία. Με τη βοήθεια του Θεού να ξεπεράσουμε τα δύσκολα.

SainT


 
1
 

 
Αγγελία Εκτύπωση E-mail
Τα νέα μας
Γράφει ο/η WebMaster   
16.07.11
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΓΑΡΔΙΚΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΗ ,ΜΕ ΑΥΛΗ ,2 ΚΡΕΒΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ, ΜΠΑΝΙΟ ,ΑΠΟΘΗΚΗ
ΓΙΑ ΣΕΖΟΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ :6974649549
 
Καλή Παναγιά Εκτύπωση E-mail
Τα νέα μας
Γράφει ο/η WebMaster   
15.08.10
 Ευχόμαστε σε όλους τους Γαρδικιώτες και μή καλό Δεκαπενταύγουστο όπου και αν τον περάσουν. Αν ακόμη το ασύρματο δίκτυο λειτουργεί στο πανηγύρι (δεν είναι δά και ΔΕΗ) τότε θα έχετε όλοι οι Γαρδικιώτες που δεν τα καταφέρατε να έρθετε στο χωριό ενημέρωση γα τα δρώμενα.
 

Συνδεδεμένοι...

Κανένας συνδεδεμένος χρήστης
Ευχαριστίες

nohsys

Αξίζουν

3kala.gr
Vlahoi.net
gardiki.gr