Δεν έχετε λογαριασμό;
Αρχική arrow Συζητήσεις 

Συζητήσεις γενικού αλλά και ειδικού περιεχομένου

Gardiki.net Forum  


<< Αρχική < Προηγ. 1 2 Επόμ. > Τελευταία >>
Απ:Δεκαπενταύγουστος τον ... Μάρτιο - 22.03.07 08:49 συγχαρητήρια στην Αδελφότητα Γαρδικιωτών που ανέθρεψε νέους που αγαπούν το χωριό τους και την παράδοση

εύχομαι να ακολουθήσουν πολλά ανταμώματα ή όπως αλλιώς θέλετε να ονομάσετε τις ευκαιρίες για καλή παρέα και γλέντι με κλαρίνα

ήμουν στο αντάμωμα με την οικογένειά μου -προσκεκλημένοι από Γαρδικιώτη φίλο αγαπητό - ήταν εκπληκτικά ....

συγχαρητήρια στους διοργανωτές, στην ορχήστρα, στους νέους του χωριού σας

να σας έχει ο Θεός καλά να στήνετε ανταμώματα πιστά στην ποιότητα της λαικής μας παράδοσης και να αποτελείτε φωτεινό παράδειγμα και για άλλους πατριδοτοπικούς συλλόγους που έχουν ατονήσει τις δραστηριότητές τους, παρασυρμένοι στον κυκεώνα της παγκοσμιοποίησης....

και μην ξεχάσετε ... και στην επόμενη εκδήλωσή σας να μας καλέσετε κι εμάς τους μη Γαρδικιώτες...
  | | Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του gardiki.net για να κάνετε μια δημοσίευση.
Δεκαπενταύγουστος τον ... Μάρτιο: ΕΥΓΕ - 22.03.07 12:30 Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους για την προσπάθεια που καταβάλατε. Το αποτέλεσμα σας δικαιώνει και ανοίγει διάπλατα τις πόρτες των επόμενων συναφών εκδηλώσεων, τόσο στην πρωτεύουσα όσο και στα υπόλοιπα εν Ελλάδι μέρη όπου υπάρχουν Γαρδικιώτες.
Ήταν μια πραγματικά ξεχωριστή βραδιά! Το μόνο που μένει να σχολιάσω είναι η επιβεβαίωση των όσων γράφηκαν από τους προηγούμενους σχολιαστές. Τώρα που άναψε η φλόγα, ας ρίξουμε όλοι μαζί ξύλα για να μείνει άσβεστη για πάντα.
Εμείς που δυστυχώς απουσιάσαμε για λόγους ανυπέρβλητους, θα είμαστε εκεί την επόμενη φορά όχι μόνο με τη σκέψη μας (όπως προχτές) αλλά και με το σώμα, να δώσουμε δυναμικό και βροντερό παρόν, αποδεικνύοντας περίτρανα και ακόμη μια φορά την ανεξάντλητη αγάπη μας για αυτόν τον τόπο που λέγεται ΓΑΡΔΙΚΙ.

Μίνα, και αυτή τη φορά καλεσμένοι ήσασταν, ίσως εμείς να μην το εκφράσαμε κατάλληλα. Ζητούμε συγνώμη και υποσχόμαστε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στο επόμενο αντάμωμα.

Και πάλι συγχαρητήρια σε όλους, συντελεστές και μη, μουσικούς, διοργανωτές, παρευρισκομένους και άτομα που αγαπάνε -εμπράκτως- το χωριό μας.

ΥΓ: Ένα μεγάλο, ΤΕΡΑΣΤΙΟ, ευχαριστώ στην Αδελφότητα, στα όσα έκανε και θα κάνει για μας.
  | | Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του gardiki.net για να κάνετε μια δημοσίευση.
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 Επόμ. > Τελευταία >>