Αρχική arrow Αρχείο arrow Τα νέα μας arrow Αδελφότητα Γαρδικιωτών Αθήνας - Οι νέοι στο προσκήνιο 
Αδελφότητα Γαρδικιωτών Αθήνας - Οι νέοι στο προσκήνιο Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η WebMaster   
03.11.08
kalpi Στις 23 Νοεμβρίου 2008 θα διεξαχθούν οι εκλογές για το νέο, διετούς θητείας, ΔΣ της Αδελφότητας Γαρδικιωτών Αθήνας και Πειραιά. Καλούμε όλους τους Γαρδικιώτες να στηρίξουν τις υποψηφιότητες των νέων που επιθυμούν να συμμετάσχουν για πρώτη φορά στη διαδικασία. Είναι πραγματικά ελπιδοφόρο το γεγονός ότι σε εποχές έκλυσης των ηθών και αξιών του λαού μας, οι νέοι άνθρωποι επιστρέφουν στις ρίζες τους και αναζητούν τις απαρχές της παράδοσής μας. Και είναι ίσως ώριμες οι συνθήκες για την ιστορική μας αδελφότητα των Αθηνών, μετά από 52 χρόνια ζωής, να χαράξει μια νέα πορεία ώστε να σταθεί αντάξια της ιστορίας της, απέναντι στις προκλήσεις των καιρών μας.

Συγκεκριμένα οι νέοι υποψήφιοι είναι οι:

Μπουρούσης Κωνσταντίνος του Αποστόλου

Χατζηλυμπέρης Γρηγόριος του Παναγιώτη

Βλαχοκώστα Αλεξάνδρα του Αθανασίου
Ελπίζουμε οι συμπατριώτες μας Γαρδικιώτες να μας δώσουν την ευκαιρία να κάνουμε πράξη τις ιδέες μας για το χωριό μας αλλά και για την αδελφότητα.

Μαζί μας ίσως είναι και άλλα νέα παιδιά -το ψηφοδέλτιο δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα-, και βέβαια οποιοσδήποτε νέος Γαρδικιώτης της Αθήνας επιθυμεί να ασχοληθεί, δεν έχει παρά να επικοινωνήσει μαζί μας. Επίσης, ύστερα από χρόνια ξανά στην Αδελφότητα ο Σωτήρης Κάκιας, γνωστός για την προσφορά του στο παρελθόν, ο οποίος κατεβαίνει υποψήφιος και ελπίζουμε να δώσει για άλλη μια φορά με τις καινοτομίες του άλλον αέρα στο σύλλογό μας...

 
< Προηγ.   Επόμ. >