Αρχική arrow Αρχείο arrow Τα νέα μας arrow Ο Γαρδικιώτης Καθηγητής και ... κυνηγός ποδοσφαιρικών ταλέντων 
Ο Γαρδικιώτης Καθηγητής και ... κυνηγός ποδοσφαιρικών ταλέντων Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η WebMaster   
31.03.09

Ο Χρήστος Αγορίτσας μαζί με τον Κουτσιανικούλη Ο Γαρδικιώτης καθηγητής Χρήστος Σ. Αγορίτσας παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο ΦΩΣ και στον δημοσιογράφο Διονύση Βερβελέ. Αναφέρθηκε στη σχέση του με το νέο μεγάλο αστέρι του Ελληνικού ποδόσφαιρου τον  Βασίλη Κουτσιανικούλη και την πορεία του από την Δ΄ Εθνική και τον Ηρακλή Χάλκης στον Εργοτέλη και από εκεί στην Εθνική Ελλάδος του Ότο Ρεχάγκελ.

Ο Χρήστος Αγορίτσας που διδάσκει στα ΤΕΙ Λάρισας στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων είχε πριν χρόνια φοιτητή εκεί τον γίο του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Εργοτέλης , Γιάννη Τζώρτζογλου με τον οποίο τον συνδέει και φιλία από τότε. Έτσι πρότεινε στην ομάδα του Εργοτέλη τον μικρό Βασίλη που αμέσως ενθουσίασε τους  ανθρώπους της Κρητικής ομάδας. Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης αυτή τη στιγμή και μέσα σε 2 χρόνια κατάφερε να γίνει το πρώτο όνομα στις μεταγραφές του φετινού καλοκαιριού.

Στη συνέντευξή του ο Χρήστος Αγορίτσας εξήγησε πως ξεκίνησε η ιστορία και ποια ήταν η εξέλιξη της. Τέλος μιλάει κα για την δική του μεγάλη αγάπη τον Ολυμπιακό που πάντα βρίσκεται κοντά της. Τέλος υπάρχει και αναφορά στο εκπαιδευτικό του έργο και στις σπουδές του. Να θυμίσουμε ότι είναι Μαθηματικός και διδάσκει στα ΤΕΙ Λάρισας από 2002 όπου πολλοί συμπατριώτες μας τον είχαν μέχρι σήμερα καθηγητή. Από το 2008 είναι διευθυντής και στο Ιδιωτικό Λύκειο της Σχολής Καραβάνα στη Λάρισα.Συζητήστε το στο φόρουμ (1 δημοσιεύσεις)

 
< Προηγ.   Επόμ. >